اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

دسته: سلامت و پزشکی
چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶
1st International Halal Conference
[کنفرانس،همایش، سمینار]
مشهد - سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد
برگزارکننده: دانشگاه علوم پزشکی مشهد - استانداری خراسان رضوی

تاریخ شروع: چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - تاریخ پایان: جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶

تلفن تماس با دبیرخانه: 05138049487
نمابر: 05138762701
آدرس وب سایت: http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir
آدرس ایمیل: halaliran@mums.ac.ir

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی کشور

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی کشور؛اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال  ۲۲  الی ۲۴ آذر ماه در شهر مشهد برگزار می گردد . علاقمندان جهت شرکت در این همایش می توانند به وب سایت این همایش مراجعه نمایند .

محورهای همایش

محور اول: شریعت و فرآورده های حلال

– ویژگی و معیار غذای حلال و طیب
– اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال
– معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن
– قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال
– طهارت و نجاست در فرآورده های حلال
– مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال

محور دوم: پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال

– روش های نوین در تولید فرآورده های حلال
– روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام
– جایگزین افزودنی های حرام
– آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان
– روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول
– تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول

محور سوم: اقتصاد فرآورده های حلال

– ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات
– شیوه های برندسازی
– صادرات و واردات
– زنجیره تأمین
– اقتصاد مقاومتی
– فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال



پوستر

poster-m2



مسئول یا دبیر همایش: خانم دکتر رزیتا سالاری ( مسوول دبیرخانه همایش )
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 4265
برچسب ها: