اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

[کنفرانس،همایش، سمینار]
مشهد - سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد
برگزارکننده: دانشگاه علوم پزشکی مشهد - استانداری خراسان رضوی
تاریخ شروع: چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - تاریخ پایان: جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
تلفن تماس با دبیرخانه: 05138049487
نمابر: 05138762701
آدرس وب سایت: http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir
آدرس ایمیل: halaliran@mums.ac.ir
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی کشور؛اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال ۲۲ الی ۲۴ آذر ماه در شهر مشهد برگزار می گردد . علاقمندان جهت شرکت در این همایش می توانند به وب سایت این همایش مراجعه نمایند .
محور اول: شریعت و فرآورده های حلال
– ویژگی و معیار غذای حلال و طیب
– اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال
– معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن
– قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال
– طهارت و نجاست در فرآورده های حلال
– مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال
محور دوم: پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال
– روش های نوین در تولید فرآورده های حلال
– روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام
– جایگزین افزودنی های حرام
– آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان
– روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول
– تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول
محور سوم: اقتصاد فرآورده های حلال
– ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات
– شیوه های برندسازی
– صادرات و واردات
– زنجیره تأمین
– اقتصاد مقاومتی
– فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال
مسئول یا دبیر همایش: خانم دکتر رزیتا سالاری ( مسوول دبیرخانه همایش )
امکان ارسال مقاله: بله