اولین همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی

دسته: دسته‌بندی نشده
سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۳
Seminar on Methods to Increase the Shelf-life of Food Products 2015
[کنفرانس،همایش، سمینار]
تهران - مرکز همایش های بین المللی
برگزارکننده: مرکز همایش های راهبردی رنگارنگ

تاریخ شروع: سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - تاریخ پایان: چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۳

تلفن تماس با دبیرخانه: 88862008
نمابر: 88864786
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: paper@technofood.ir

مواد اولیه صنایع غذائی

تاثیر شرایط تولید محصولات دامی و کشاورزی در ماندگاری فراورده های تبدیلی

تاثیر شرایط انبارداری و کیفیت مواد اولیه در ماندگاری محصولات

کودها و آفت کش های مورد استفاده در کشاورزی

هورمون و آنتی بیوتیک مورد استفاده در صنایع دام و طیور

دیگر موارد

تکنولوژیها و روش¬های تولید

نقش بهداشت تولید در ماندگاری تولیدات صنایع غذائی

بهداشت محیط

نظافت، ضدعفونی و گندزدایی

سالم سازی هوای سالن تولید

کنترل آفات

اجرای استاندارد ISO 22000

فناوری ها و روشهای تولید

فناوری خلاء

فناوری ازون

فناوری انجماد سریع

جریان الکترومغناطیس با فرکانس بالا

کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز

روش های ترکیبی

پغذاهای فراسودمند Functional foods

پمواد نگهدارنده طبیعی

پروش های کاهش بکارگیری افزودنی ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذائی

پاستانداردهای استفاده از افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده

بسته بندی و نگهداری

پبسته بندی های با ماندگاری بالا

پبسته بندی با فیلم های ضدمیکروبی

پبسته بندی بااتمسفر اصلاح شده

پبسته بندی با فیلم های چند لایه

پروش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی

پمدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری

میکروبیولوژی نگهداری تولیدات صنایع غذائی

شیمی نگهداری

کاربرد نانو فناوری در ماندگاری

تکنولوژی های نوین بسته بندی

بسته بندیهای با دوره ماندگاری و پایداری بالا

بسته بندی های مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی

بسته بندی های خود گرمایشی

بسته بندی های مقاوم به جوشیدن در آب

بسته بندی های هوشمند و خودپایش

پدافند غیر عامل در تولیدات صنایع غذائی

نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران

روش¬های محافظت مواد اولیه و تولیدات از آلودگی به عوامل شیمیائی، زیستی، پرتویی، هسته ای و انفجار

روش های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه

شیوه های محافظت مواد غذائی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف

روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذائی ذخیره شده





مسئول یا دبیر همایش: جناب آقای کامران دارایی
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 537
برچسب ها: