اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
[کنفرانس،همایش، سمینار]
بابلسر - دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، مرکز آموزش علمی کاربردی میزبان، هتل بین المللی میزبان
برگزارکننده: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، مرکز آموزش علمی کاربردی میزبان و شرکت دانش بنیان پژوهشگران فن آور برنا با همکاری دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری و گرگان و دانشگاه شهید باهنر کرمان
تاریخ شروع: جمعه ۱۳ اسفند ۱۳۹۵ - تاریخ پایان: جمعه ۱۳ اسفند ۱۳۹۵
تلفن تماس با دبیرخانه: 011-32475115 و 09118507072 و 09112117151
نمابر: 011-32475115
آدرس وب سایت: www.tftconf.ir
آدرس ایمیل: info@tftconf.ir
علوم و صنایع غذایی:
– فرآورده های دام، طیور، آبزیان، کشاورزی و باغبانی
– روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
– سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
– غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک، و پروبیوتیک و امنیت غذایی
– استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کنترل آلایندههای زیست محیطی غذا
– آلایندهها، باقیماندهها و موانع صادرات
– افزودنیهای مواد غذایی وروشهای کاهش آنها
– نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
– بهرهوری مصرف انرژی در صنایع غذایی
– صنایع فرآوردههای لبنی
– صنایع فرآوردههای گوشتی
– صنایع فرآورده های غلات
– صنایع بسته بندی مواد غذایی
گردشگری:
– غذا و گردشگری پایدار
– غذا و گردشگری فرهنگی
– بازاریابی و گردشگری غذا
– غذا و گردشگری سلامت
– غذای بومی و توسعه مقصد
آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات: 27 بهمن ماه ۹۵
اعلام نتایج داوری مقالات: 29 بهمن ماه ۹۵
آخرین مهلت ثبت نام: 4 اسفند ماه ۹۵
آخرین مهلت ارسال اصل مقالات: 7 اسفند ماه ۹۵
برگزاری همایش: 13 اسفند ماه ۹۵
مسئول یا دبیر همایش: دبیرکل: دکتر حسنعلی آقاجانی، دبیر علمی : دکتر پیمان آریایی، دبیر اجرایی : مهندس ساعد بهمنی
امکان ارسال مقاله: بله