اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
دسته: دستهبندی نشده
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵

[کنفرانس،همایش، سمینار]
تهران -
برگزارکننده: دانشگاه تربیت مدرس و انجمن علوم و صنایع غذائی ایران
تاریخ شروع: سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - تاریخ پایان: پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۵
تلفن تماس با دبیرخانه: 44293450
نمابر: 44293414
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: ifstacongress@gmail.com
– کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
– روش¬های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
– سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
– غذاهای فراسودمند، پری¬بیوتیک و پروبیوتیک
– کاربرد اسانس¬ها و عصاره¬های طبیعی در صنایع غذایی
– ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
– امنیت و ایمنی مواد غذایی
– بحران آب و صنایع غذایی
– غنی¬سازی مواد غذایی
– نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
– مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
– راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
– فرمولاسیون مواد غذایی
– صنایع فرآورده¬های گوشتی
– صنایع فرآورده¬های غلات
– صنایع بسته¬بندی مواد غذایی
– صنایع فرآورده¬های لبنی
– صنایع روغن
– سایر پژوهش¬های نوین در صنایع غذایی

مسئول یا دبیر همایش: آقای دکتر محسن برزگر
امکان ارسال مقاله: بله
بازدید: 1618