اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

دسته: دسته‌بندی نشده
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵
First International and 24th Iranian Food Science and Technology Congress
[کنفرانس،همایش، سمینار]
تهران -
برگزارکننده: دانشگاه تربیت مدرس و انجمن علوم و صنایع غذائی ایران

تاریخ شروع: سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - تاریخ پایان: پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۵

تلفن تماس با دبیرخانه: 44293450
نمابر: 44293414
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: ifstacongress@gmail.com

– کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

– روش¬های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

– سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

– غذاهای فراسودمند، پری¬بیوتیک و پروبیوتیک

– کاربرد اسانس¬ها و عصاره¬های طبیعی در صنایع غذایی

– ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

– امنیت و ایمنی مواد غذایی

– بحران آب و صنایع غذایی

– غنی¬سازی مواد غذایی

– نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

– میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

– مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

– راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

– فرمولاسیون مواد غذایی

– صنایع فرآورده¬های گوشتی

– صنایع فرآورده¬های غلات

– صنایع بسته¬بندی مواد غذایی

– صنایع فرآورده¬های لبنی

– صنایع روغن

– سایر پژوهش¬های نوین در صنایع غذایی





مسئول یا دبیر همایش: آقای دکتر محسن برزگر
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 981
برچسب ها: