بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

دسته: دسته‌بندی نشده
سه شنبه ۰۷ آبان ۱۳۹۲

[کنفرانس،همایش، سمینار]
شیراز - دانشكده كشاورزی - بخش علوم و صنايع غذايی
برگزارکننده: دانشگاه شیراز

تاریخ شروع: سه شنبه ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - تاریخ پایان: پنجشنبه ۰۹ آبان ۱۳۹۲

تلفن تماس با دبیرخانه: 2286110 - 0711
نمابر: 2286110 - 0711
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: 21ncfst.ir@gmail.com

روش های نوین فراوری و نگهداری موادغذایی

نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی

میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک

شیمی موادغذایی و افزودنی های غذایی

بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی

اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه

بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی

طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن

طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه – فضایی و نظامی

سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی



اهداف:
 
1.فراهم نمودن فضای علمی مناسب برای ارایه و تبادل نظر در زمینه آخرین دستاوردهای پژوهشی محققان کشور در زمینه علوم  و صنایع غذایی
2.ارایه یافته های علمی و ارایه آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکت های فعال در زمینه  تولید و عرضه مواد غذایی کشور با هدف به کارگیری برای افزایش کیفیت مواد غذایی و تامین غذای سالم جامعه
3.ارایه یافته های علمی و ارایه آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکت های فعال در زمینه  تولید و عرضه مواد غذایی کشور با هدف به کارگیری برای افزایش بهره وری و کارایی
4.جمع بندی و ارایه  یافته های علمی و آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به سیاستگزاران کشور  در جهت کمک به تصمیم سازی در امر تامین  مطلوب و پایدارغذای جامعه
5.کمک به تعیین راهبرد و مسیر تحقیقات اساسی مورد نیاز کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی



مسئول یا دبیر همایش:
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 1239
برچسب ها: