دومین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی

دسته: دسته‌بندی نشده
شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴

[کنفرانس،همایش، سمینار]
سایر - دانشگاه زابل
برگزارکننده: دانشگاه زابل

تاریخ شروع: شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴ - تاریخ پایان: یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴

تلفن تماس با دبیرخانه: 1232046 - 0543
نمابر: 1232045 - 0543
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل:

– کاربرد بیوتکنولوژی در فرآوری و نگهداری مواد غذایی

– فناوریهای نوین در صنایع غذایی (فرآیندهای غشایی، نانو تکنولوژی، فشاربالا و فراصوت، …….)

– روش های نگهداری موادغذایی

– تولید مواد غذایی فراسودمند و رژیمی

– کاربرد ضایعات مواد غذایی

– مهندسی فرآیند در صنایع غذایی

– افزایش بهره وری در صنایع غذایی

– بهینه سازی روشهای تولید مواد غذایی

– کنترل کیفیت در صنایع غذایی

– بهداشت مواد غذایی قبل و حین تولید، توزیع و مصرف

– سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

-تکنیک های نوین در خصوص تولید فرآورده های گوشتی (دام، طیور، آبزیان)

– دستاوردهای نوین در خصوص مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در تولید مود غذایی

– نقش تغذیه در سلامت جامعه






مسئول یا دبیر همایش: آقای دکتر محمد علی نجفی
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 633
برچسب ها: