دومین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
دسته: دستهبندی نشده
شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴

[کنفرانس،همایش، سمینار]
سایر - دانشگاه زابل
برگزارکننده: دانشگاه زابل
تاریخ شروع: شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴ - تاریخ پایان: یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴
تلفن تماس با دبیرخانه: 1232046 - 0543
نمابر: 1232045 - 0543
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل:
– کاربرد بیوتکنولوژی در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
– فناوریهای نوین در صنایع غذایی (فرآیندهای غشایی، نانو تکنولوژی، فشاربالا و فراصوت، …….)
– روش های نگهداری موادغذایی
– تولید مواد غذایی فراسودمند و رژیمی
– کاربرد ضایعات مواد غذایی
– مهندسی فرآیند در صنایع غذایی
– افزایش بهره وری در صنایع غذایی
– بهینه سازی روشهای تولید مواد غذایی
– کنترل کیفیت در صنایع غذایی
– بهداشت مواد غذایی قبل و حین تولید، توزیع و مصرف
– سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
-تکنیک های نوین در خصوص تولید فرآورده های گوشتی (دام، طیور، آبزیان)
– دستاوردهای نوین در خصوص مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در تولید مود غذایی
– نقش تغذیه در سلامت جامعه

مسئول یا دبیر همایش: آقای دکتر محمد علی نجفی
امکان ارسال مقاله: بله
بازدید: 1113