دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران

دسته: مهندسی و تکنولوژی
یکشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۵

[کنفرانس،همایش، سمینار]
تهران -
برگزارکننده: انجمن توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین

تاریخ شروع: یکشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - تاریخ پایان: یکشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۵

تلفن تماس با دبیرخانه: 77459523
نمابر:
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: info@asconf.ir

۱. میکروبیولوژی در صنایع غذایی

۲. بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

۳. شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی

۴. روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی

۵. روشهای نوین نگهداری مواد غذایی

۶. تکنولوژی مواد غذایی

۷. روشهای نوین پایش کیفیت مواد غذایی

۸. بهداشت و ایمنی مواد غذایی

۹. مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

۱۰. بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت

۱۱. فرآورده های غذایی ارگانیک

۱۲. ریزپوشانی(میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی

۱۳. فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی

۱۴. مدلسازی وبهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی

۱۵. بسته بندی در صنایع غذایی

۱۶. بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی

۱۷. تولید و ارزش غذایی محصولات بومی

۱۸. راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی

۱۹. نقش مدیریت در صنایع غذایی

۲۰. غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک

۲۱. بهینه سازی و بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی

۲۲. نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی

۲۳. اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه

۲۴. کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنایع غذایی( میکرو،اولترا،نانو،اسمز معکوس و…)

۲۵. استفاده از روشهای غیر حرارتی ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و…)

۲۶. میکروکپسولاسیون در صنایع غذایی

۲۷. نانوکپسولاسیون و رهایش هوشمند

۲۸. کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی

۲۹. کاربرد شبکه های عصبی و پردازش تصویر در صنایع غذایی

۳۰. سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی



1. آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و جدیدترین متدهای پژوهشی انجام یافته علوم و صنابع غذایی.

2. ارايه يافته هاي علمي در دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي به شركت هاي فعال در زمينه توليد و عرضه مواد غذايي كشور.

3. راه اندازی دبیرخانه دائمی کنفرانس و دسترسی آسان علاقمندان و صرفه جویی در هزینه و وقت پژوهشگران.

4. جلب توجه صاحبنظران و سیاستگزاران بخشهای مرتبط به اهمیت استفاده از دستاوردهای نوین در بهینه سازی فعالیتها.

5. افزیش توان علمي وفني كارشناسان و مسئولين توليد،كنترل كيفيت،دانشجويان و ساير علاقه مندان.

6. ارائه پيشنهادات راهبردي براي ارتقاي ارزش افزوده محصولات كشاورزي و توسعه صادرات.

7. كمك به تعيين راهبرد و مسير تحقيقات اساسي مورد نياز كشور در زمينه علوم و صنايع غذايي.

8. جلب مشاركت هر چه بيشتر مراكز آموزشي،تحقيقاتي،سازمانهاي اجرايي و صنعت در توسعه علوم و صنايع غذايي.

9. فراهم سازي بسترمناسب براي انتقال دانش وتجربيات كشورهای مختلف.

10. دستیابی به راهکارهای مناسب توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه .



مسئول یا دبیر همایش:
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 891
برچسب ها: