دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
دسته: مهندسی و تکنولوژی
پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶

[کنفرانس،همایش، سمینار]
تهران -
برگزارکننده: سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز
تاریخ شروع: پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - تاریخ پایان: پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶
تلفن تماس با دبیرخانه: 09128496086
نمابر: 02189774869
آدرس وب سایت: www.foodconf.ir
آدرس ایمیل: 1foodconf@gmail.com
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی کشور
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی کشور؛دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم در تاریخ ۲۳ آذرماه سال ۱۳۹۶ در شهر کرج برگزار می گردد. علاقمندان جهت شرکت در این کنفرانس می توانند از طریق وب سایت این کنفرانس می توانند اقدام نمایند .
محورهای کنفرانس
- روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
- نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
- روش های نوین پایش کیفیت آموزش،
- رسانه و سلامت غذا
- ایمنی مواد غذایی
- گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
- فرآورده های غذایی ارگانیک
- میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
- ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
- سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
- فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی کاربرد ضایعات مواد غذایی
- نانو فناوری در صنایع غذایی مواد نگهدارنده طبیعی
- مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی روشهای کاهش بکارگیری افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
- کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
- بسته بندی در صنایع غذایی بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
- بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
- فرآوری پسماندهای کشاورزی روش¬های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
- تولید و ارزش غذایی محصولات بومی شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
- راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده…
پوستر کنفرانس
مسئول یا دبیر همایش: مهندس محمد حسین بیجه کشاورزی
امکان ارسال مقاله: بله
بازدید: 2798