روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی

[کنفرانس،همایش، سمینار]
تهران - سالن ایوان شمس
برگزارکننده: مرکز همایش های راهبردی رنگارنگ
تاریخ شروع: سه شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۵ - تاریخ پایان: چهارشنبه ۰۸ دی ۱۳۹۵
تلفن تماس با دبیرخانه: 88862008
نمابر: 88864819
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: Technofood2016@gmail.com
مواد اولیه صنایع غذایی-
فنّاوریها و روشهای تولید-
بستهبندی و نگهداری-
پدافند غیرعامل در تولیدات صنایع غذایی-
هدايت پتانسيل تحقيقاتي کشور به سمت حل مشکلات صنايع غذایي کشور
بررسي روش هاي افزايش ماندگاري محصول در بخش هاي تهيه مواد اوليه، فرآوري و بسته بندي
بررسي تخصصي افزودنيهاي مورد استفاده در صنايع غذايي کشور
شناسایي نيازهاي پژوهشي صنايع غذایي کشور
اشتراک دانش و تجارب متخصصين کارشناسان و مسئولين فني صنايع غذایي
شناخت و ارزيابي آخرين دستاوردها و پيشرفت ها در حوزه افزايش ماندگاري توليدات صنايع غذایي
معرفي جايگزينهاي طبيعي و تکنولوژي هاي پيشرفته براي کاهش مصرف افزودني ها و مواد نگهدارنده
ارتقا سلامت جامعه از طريق بهبود فراورده هاي صنايع غذایي کشور
معرفي روش هاي جديد آناليز افزودني هاي صنايع غذایي
ارائه توانمنديهاي شرکت هاي ايراني ارائه دهنده تجهيزات و خدمات در صنايع غذایي

مسئول یا دبیر همایش: دکتر عزيزی
امکان ارسال مقاله: بله