روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی

دسته: مهندسی و تکنولوژی
سه شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۵
Methods to Increase the Shelf-life of Food Products
[کنفرانس،همایش، سمینار]
تهران - سالن ایوان شمس
برگزارکننده: مرکز همایش های راهبردی رنگارنگ

تاریخ شروع: سه شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۵ - تاریخ پایان: چهارشنبه ۰۸ دی ۱۳۹۵

تلفن تماس با دبیرخانه: 88862008
نمابر: 88864819
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: Technofood2016@gmail.com

مواد اولیه صنایع غذایی-

فنّاوری‌ها و روش‌های تولید-

بسته‌بندی و نگهداری-

پدافند غیرعامل در تولیدات صنایع غذایی-



هدايت پتانسيل تحقيقاتي کشور به سمت حل مشکلات صنايع غذایي کشور

بررسي روش هاي افزايش ماندگاري محصول در بخش هاي تهيه مواد اوليه، فرآوري و بسته بندي

بررسي تخصصي افزودني‌هاي مورد استفاده در صنايع غذايي کشور

شناسایي نيازهاي پژوهشي صنايع غذایي کشور

اشتراک دانش و تجارب متخصصين کارشناسان و مسئولين فني صنايع غذایي

شناخت و ارزيابي آخرين دستاوردها و پيشرفت ها در حوزه افزايش ماندگاري توليدات صنايع غذایي

معرفي جايگزين‌هاي طبيعي و تکنولوژي هاي پيشرفته براي کاهش مصرف افزودني ها و مواد نگهدارنده

ارتقا سلامت جامعه از طريق بهبود فراورده هاي صنايع غذایي کشور

معرفي روش هاي جديد آناليز افزودني هاي صنايع غذایي

ارائه توانمندي‌هاي شرکت هاي ايراني ارائه دهنده تجهيزات و خدمات در صنايع غذایي



مسئول یا دبیر همایش: دکتر عزيزی
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 2525
برچسب ها: