سمینار مدیریت و مهندسی ساختار قراردادها

دسته: دسته‌بندی نشده
سه شنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۳

[کنفرانس،همایش، سمینار]
تهران -
برگزارکننده: مرکز توسعه و آموزش فصل

تاریخ شروع: سه شنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - تاریخ پایان: چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳

تلفن تماس با دبیرخانه: 88811061
نمابر: 89787468
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: z.banafsh@seasontd.ir

“مدیریت و مهندسی ساختار قراردادها” یکی از کاربردی ترین برنامه های آموزشی در حوزه مدیریت حقوقی می باشد که با هدف تربیت و توسعه توانمندی های مدیران و کارشناسان ارشد قراردادی در صنایع و کسب و کارهای تولیدی، خدماتی و پروژه محور طراحی و ارائه گردیده است. مجموعه مهارت هایی که علاقه¬ مندان می توانند با شرکت در این رویداد آموزشی بدست آورند، طیف وسیعی از مهارتهای پایه ای مورد نیاز جهت:

o مشارکت در مذاکرات پیش از عقد قرارداد

o مشاوره حقوقی و قراردادی در زمان عقد قرارداد (مشاور قراردادی)

o نظارت بر حسن اجرای قرارداد (ناظر قرارداد)

o سرپرست تحویل خروجی ها و اختتام قرارداد

o مدیریت ادعا و تاخیرات در دعاوی قراردادی

را در بر می گیرد و مدیران سایر حوزه های کارکردی یا عملیاتی (مالی، بازاریابی، پروژه و …) را در تحلیل مسائل قراردادی توانمند می سازد. بر پایه پیش فرض های مورد نظر در این برنامه آموزشی، فراگیران می آموزند که هر قراردادی حداکثر ۴ رکن و حداقل ۲ رکن دارد. ارکان چهار گانه مورد نظر عبارتند از :

• محدوده موضوع قرارداد (Contract Scope)

• مسئولیت قرارداد (Contract Responsibility)

• قیمت قراداد (Contract Price)

• نحوه پرداخت قرارداد (Contract Payment)

این ارکان در تمامی قراردادها مشترکند و معیارهای اصلی در تشخیص و تحلیل شرایط قراردادی می باشند. سرفصل های این برنامه آموزشی به شرح ذیل می باشد:

– تعاریف و کلیات

– ارکان چهارگانه قراردادها

– آشنایی با رکن محدوده ی موضوع قرارداد

– آشنایی با رکن مسوولیت

– آشنایی با رکن پرداخت

– آشنایی با رکن قیمت

– توازن ارکان محدوده ی موضوع قرارداد و پرداخت

– توازن ارکان محدوده ی موضوع قرارداد و مسوولیت

– توازن ارکان محدوده ی موضوع قرارداد و قیمت

– توازن ارکان قیمت و مسوولیت

– توازن ارکان قیمت و پرداخت

– توازن ارکان مسوولیت و پرداخت



این ارکان در تمامی قراردادها مشترکند و معیارها ی اصلی در تشخیص و تحلیل شرایط قراردادی می باشند. بر اساس پیش فرض های مذکور و ارکان مورد نظر، شرایط هر قراردادی دو گونه مختلف خواهند بود: شرایط ذیل ارکان و شرایط بین ارکان. شرایط ذیل ارکان بوجود آورنده انواع مختلف قراردادها می باشند. تفاوت میان فی المثل قرارداد سرمایه گذاری و قرارداد پیمانکاری در شرایط ذیل ارکان است. اما قراردادها حاوی شرایط بسیار مهّم تری هستند که شرایط بین ارکان نامیده می شوند. متوازن یا نامتوازن بودن شرایط بین ارکان مشخص خواهد کرد که آیا فعالیت تجاری، صنعتی و یا پروژه ی هدف براساس قرارداد منعقده قابلیت اجرا دارد یا خیر. شرایط بین ارکان دو دسته اند: شرایط بر هم زننده ی توازن ارکان و شرایط متوازن کننده ی ارکان.اینجاست که تفاوت مدیریت و مهندسی ساختار قراردادها با حقوق کلاسیک آشکار می شود. حقوق کلاسیک، شرایط برهم زننده ی توازن ارکان را حذف می کند؛ حال آنکه مدیریت و مهندسی ساختار قراردادها توازن از دست رفته را با شرایط متوازن کننده ی ارکان احیا می کند. حال فرقی نخواهد داشت قراردادی که از آن صحبت می کنیم قرارداد خرید و فروش بین المللی کالای تولید انبوه باشد یا قرارداد سفارش ساخت تجهیزات، قرارداد ناظر بر ساخت پالایشگاه یا قرارداد بیع متقابل نفت یا قرارداد خرید یک خانه یا قرارداد ساخت مبلمان اداری یا قرارداد خرید بلیت تئاتر و یا قرارداد خرید نان سنگک از نانوایی محله؛ اصول توازن ارکان در تمامی این قراردادها مشترک است.

دکتر «سید عرفان لاجوردی» وکیل پایه یک دادگستری و عضو کانون وکلای دادگستری مرکز، دارای مدرک دکتری حقوق بین­ الملل از دانشگاه علامه طباطبایی و مدرک ®PMP از «مؤسسه مدیریت پروژه» ایالات متحده آمریکاست. وی فعالیت خود را در زمینه قراردادهای تجاری-صنعتی و بطور خاص، صنعت نفت و گاز از سال 1382 آغاز کرد و از سال 1386 عهده دار سمت معاونت امور حقوقی و قراردادهای پیمانکاران صنایع مختلف می باشد. دکتر لاجوردی در حال حاضر در دانشگاه علامه طباطبایی و موسسه آموزش عالی بیمه اِکو مشغول به تدریس است. وی با سابقه مدیریت بیش از 15 میلیارد دلار قرارداد در طول چندین سال گذشته، یکی از مشاوران قراردادی متخصص کشور می باشد.


مسئول یا دبیر همایش: سرکارخانم بنفش
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 1125
برچسب ها: