نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی

دسته: دسته‌بندی نشده
سه شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۳
1 st national e - conference on novel food sciences
[کنفرانس،همایش، سمینار]
سایر - پارک علم و فناوری
برگزارکننده: پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان

تاریخ شروع: سه شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۳ - تاریخ پایان: چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۳

تلفن تماس با دبیرخانه: 2410086 - 0541
نمابر: 2410087 - 0541
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل:

کاربرد بیوتکنولوژی در فرآوری و نگهداری مواد غذایی

• کاربرد فناوریهای نوین در صنایع غذایی (فرآیندهای غشایی، نانو تکنولوژی، فشاربالا و فراصوت، …….)

روش های نگهداری مواد غذایی

تولید مواد غذایی فراسودمند و رژیمی

کاربرد ضایعات مواد غذایی

مهندسی فرایند در صنایع غذایی

افزایش بهره وری در صنایع غذایی

بهینه سازی روش های تولید مواد غذایی

کنترل کیفیت در صنایع غذایی

بهداشت مواد غذایی قبل و حین تولید٬ توزیع و مصرف

سموم و ترکیات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

نقش تغذیه در سلامت جامعه





مسئول یا دبیر همایش: جناب آقای ناصر سلطانی
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 1078
برچسب ها: