نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

دسته: دسته‌بندی نشده
چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۵

[کنفرانس،همایش، سمینار]
کرج -
برگزارکننده: سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز

تاریخ شروع: چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - تاریخ پایان: پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۵

تلفن تماس با دبیرخانه: 44070961
نمابر:
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: 1foodconf@gmail.com

روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه

روش های نوین پایش کیفیت آموزش، رسانه و سلامت غذا

ایمنی مواد غذایی گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته

فرآورده های غذایی ارگانیک میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا

ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی کاربرد ضایعات مواد غذایی

نانو فناوری در صنایع غذایی مواد نگهدارنده طبیعی

مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی روشهای کاهش بکارگیری افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی

کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده

بسته بندی در صنایع غذایی بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی

بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران

فرآوری پسماندهای کشاورزی روش¬های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه

تولید و ارزش غذایی محصولات بومی شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف

راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده

نقش مدیریت در صنایع غذایی جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان

بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی پدافند غیر عامل در صنایع غذایی

روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی

نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی

میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع

غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی

شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری

بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی

بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی

اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)

بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز

طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی

طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی

سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی تغذیه در بارداری

بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی محور آزاد

محورهای فرعی

زراعت و اصلاح نباتات باغبانی

گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته شیلات و منابع طبیعی

علوم دامی سایر محورهای مرتبط با موضوع کنفرانس





مسئول یا دبیر همایش: مهندس بیجه کشاورزی
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 961
برچسب ها: