چهارمین همایش ملی کشاورزی ، آبزیان و غذا

دسته: دسته‌بندی نشده
پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۳
fourth national congress on agriculture , aquatic animals and food
[کنفرانس،همایش، سمینار]
بوشهر -
برگزارکننده:

تاریخ شروع: پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - تاریخ پایان: جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳

تلفن تماس با دبیرخانه: 09365689955
نمابر:
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: ir.iafc2011@gmail.com

۱ . بهداشت و پرورش ، بیماری ها و تغذیه آبزیان .

۲ . تولید و فرآوری آبزیان .

۳ . بحران آب و مدیریت آن در بخش کشاورزی و پرورش دام،طیور و آبزیان.

۴ . نقش مصرف آبزیان در سلامت انسان .

۵ . نقش بسته بندی در بازاریابی صنعتی .

۶ . اهمیت رعایت استانداردهای بین المللی بهداشت .

۷ .نقش سازمانهای بهینه گر .

۸ . راهکارهای افزایش سرانه مصرف آبزیان .

۹ . حفاظت از اراضی کشاورزی و توسعه روستایی.

۱۰. مبارزه با آفات و بیماری های محصولات کشاورزی .

۱۱.آسیب شناسی تولید در بخش کشاورزی.

۱۲.چالش های مالی ، اقتصادی ، بازرگانی و مدیریتی در بخش کشاورزی.

۱۳.راهکارهای توسعه کمی و کیفی دام ، طیور و آبزیان .

۱۴.مهندسی ژنتیک و تکنولوژی تولید محصولات نوترکیب گیاهی و دامی.

۱۵.بیابان زدایی و آینده تولیدی بخش کشاورزی.

۱۶.علوم پایه در بیوتکنولوژی کشاورزی.

۱۷.چالش های علمی در راه مکانیزه نمودن کشاورزی بومی .

۱۸. راهکارهای بهبود کیفی و کمی صادرات آبزیان

۱۹.تولید و مدیریت منابع و آبخیزداری.

۲۰.اهمیت حفظ ضوابط و استانداردهای بهداشتی در تولید و توزیع غذا.

۲۱.تکنولوژی و یافته های نوین در کنترل و بازرسی مواد غذایی و ردیابی آلاینده ها در آنها.

۲۲.نقش سازمانهای نظارتی در کیفیت و بهداشت مواد غذایی.

۲۳.روشهای نوین تهیه و فرآوری مواد غذایی گوشتی ،لبنی،گیاهی و نوشیدنیها.

۲۴.مضرات باقیمانده های دارویی در مواد غذایی و راههای تشخیص آنها.

۲۵.روشهای ارتقاء زمان ماندگاری مواد غذایی.

۲۶.مسمومیت های غذای و بیماری های قابل انتقال به انسان از طریق آب و غذا.

۲۷.کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی و نوشیدنیها.

۲۸.نقش بسته بندی ، نگهداری و انبار داری در حفظ بهداشت مواد غذایی و بهداشت عمومی.

۲۹.نقش بهداشت و بسته بندی در بازاریابی داخلی و خارجی و صادرات محصولات غذایی.

۳۰.اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی و اهمیت رعایت استانداردها و قوانین بهداشتی در آنها.

۳۱.نانو فناوری و زیست فناوری در فرآوری مواد غذایی.

۳۲.تصفیه،کاربردها و مضرات ،پسماندها،ضایعات و فاضلابهای صنایع غذایی.

۳۳.تاثیر بهداشت فردی و محیط در سلامت تولید،طبخ و توزیع غذا.

۳۴.تغذیه دام و طیور

(روش های خوراک دهی،افزودنی ها،تغذیه بالینی،فرمولاسیون تغذیه،بیوتکنولوژی،جیره نویسی، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در جیره و…)

۳۵.پرورش دام و طیور

(اصول مدیریتی،سیستمهای نوین پرورش،روشها و مدلهای طراحی سالن های پرورش و …)

۳۶.فیزیولوژی تولید مثل، فیزیولوژی غدد،فیزیولوژی گوارش و …

۳۷.ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور

(بیماریهای ژنتیکی،تکنولوژی های نوین اصلاح نژادی،روشهای نوین تلقیح مصنوعی،ژنومیک ،باروری و ناباروری و…)

بهداشت و بیماریهای دام و طیور

(بیماریهای نشخوارکنندگان،بیماریهای طیور،بیماریهای قابل انتقال از دام و طیور به انسان،راههای پیشگیری از بیماریها،بهداشت دام،بهداشت سالن های پرورش، اختلالات متابولیکی و….)





مسئول یا دبیر همایش: جناب آقای دکتر افشین افراهی
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 969
برچسب ها: