کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی

[کنفرانس،همایش، سمینار]
مشهد -
برگزارکننده: انجمن علوم و متخصصین صنایع غذائی ایران، انجمن علمی غلات ایران
تاریخ شروع: سه شنبه ۰۲ شهریور ۱۳۹۵ - تاریخ پایان: چهارشنبه ۰۳ شهریور ۱۳۹۵
تلفن تماس با دبیرخانه: 88322042
نمابر: 88307898
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: irancerealtech@gmail.com
سرفصل های علمی(یا موضوعات کنفرانس)
• تکنولوژی غلات
انواع نان حجیم و نیمه حجیم، نان سنتی، کیک، کلوچه ، بیسکویت، ماکارونی، نان های بخارپز، پاستا، نودل، شیرینی،….
• تکنولوژی ذرت و فرآورده¬های آن
آرد ذرت، فرآورده¬های حجیم شده و اسنک¬ها، شربت ذرت، کنسرو، …
• تکنولوژی برنج و فرآورده¬های آن
آرد برنج، انواع شیرینی برنجی، برنج کوبی(شالیکوبی)، نیم پز و پیش پز کردن، کنسرو، ….
• کنترل کیفیت غلات
• رعایت استانداردها در غلات
۱۷۰۲۵ –HACCP – ISO 22000 – GMP
• شیمی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی غلات
• رئولوژی غلات
رئولوژی فرآورده¬های خمیری ، اثرات رئولوژیکی در بهبود کیفیت
• ایمنی ، تغذیه ، بهداشت و بیماریهای خاص غلات و فرآورده¬های آن
• غنی¬سازی و غنی کننده¬ها در غلات
• تکنولوژی آرد سازی و انبارش و نگهداری انواع آرد غلات
• راه های ارتقاء کیفیت انواع آرد غلات
• غنی سازی انواع آرد غلات
• افزودنی ها و بهبود دهنده ها
• عوامل موثر بر کیفیت محصول نهایی
• جایگزین های چربی و قند در صنعت غلات
• کاربرد صمغ ها و امولسی فایرها در صنعت غلات
• عوامل موثر در تسریع بیاتی
• پروبیوتیک، پری بیوتیک، سیمبیوتیک و فیبرها در غلات
• فرآورده های اکسترود شده
• شیرین کننده های حاصل از نشاسته
• نشاسته و نشاسته های اصلاح شده
• غنی سازی نانهای سنتی و صنعتی
• کاربرد خمیر ترش در فرمولاسیون نان
• تاثیر بسته بندی بر افزایش عمرماندگاری نان
• روش های نوین آزمایشگاهی و ارزیابی فاکتورهای کیفی مواد اولیه در صنعت غلات
• فرآیند مالتینگ و آبجو
• آنزیم ها در صنعت غلات
• بیوتکنولوژی غلات
• غذا های فراسودمند
• انبارش و نگهداری غلات و فرآورده های جنبی

مسئول یا دبیر همایش: دبیر اجرایی همایش: کامران دارایی
امکان ارسال مقاله: بله