کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی

دسته: آموزش
سه شنبه ۰۲ شهریور ۱۳۹۵
Conferences on Science & Technology of Cereals, Bread & Flour Products
[کنفرانس،همایش، سمینار]
مشهد -
برگزارکننده: انجمن علوم و متخصصین صنایع غذائی ایران، انجمن علمی غلات ایران

تاریخ شروع: سه شنبه ۰۲ شهریور ۱۳۹۵ - تاریخ پایان: چهارشنبه ۰۳ شهریور ۱۳۹۵

تلفن تماس با دبیرخانه: 88322042
نمابر: 88307898
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: irancerealtech@gmail.com

سرفصل های علمی(یا موضوعات کنفرانس)

• تکنولوژی غلات

انواع نان حجیم و نیمه حجیم، نان سنتی، کیک، کلوچه ، بیسکویت، ماکارونی، نان های بخارپز، پاستا، نودل، شیرینی،….

• تکنولوژی ذرت و فرآورده¬های آن

آرد ذرت، فرآورده¬های حجیم شده و اسنک¬ها، شربت ذرت، کنسرو، …

• تکنولوژی برنج و فرآورده¬های آن

آرد برنج، انواع شیرینی برنجی، برنج کوبی(شالیکوبی)، نیم پز و پیش پز کردن، کنسرو، ….

• کنترل کیفیت غلات

• رعایت استانداردها در غلات

۱۷۰۲۵ –HACCP – ISO 22000 – GMP

• شیمی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی غلات

• رئولوژی غلات

رئولوژی فرآورده¬های خمیری ، اثرات رئولوژیکی در بهبود کیفیت

• ایمنی ، تغذیه ، بهداشت و بیماریهای خاص غلات و فرآورده¬های آن

• غنی¬سازی و غنی کننده¬ها در غلات

• تکنولوژی آرد سازی و انبارش و نگهداری انواع آرد غلات

• راه های ارتقاء کیفیت انواع آرد غلات

• غنی سازی انواع آرد غلات

• افزودنی ها و بهبود دهنده ها

• عوامل موثر بر کیفیت محصول نهایی

• جایگزین های چربی و قند در صنعت غلات

• کاربرد صمغ ها و امولسی فایرها در صنعت غلات

• عوامل موثر در تسریع بیاتی

• پروبیوتیک، پری بیوتیک، سیمبیوتیک و فیبرها در غلات

• فرآورده های اکسترود شده

• شیرین کننده های حاصل از نشاسته

• نشاسته و نشاسته های اصلاح شده

• غنی سازی نانهای سنتی و صنعتی

• کاربرد خمیر ترش در فرمولاسیون نان

• تاثیر بسته بندی بر افزایش عمرماندگاری نان

• روش های نوین آزمایشگاهی و ارزیابی فاکتورهای کیفی مواد اولیه در صنعت غلات

• فرآیند مالتینگ و آبجو

• آنزیم ها در صنعت غلات

• بیوتکنولوژی غلات

• غذا های فراسودمند

• انبارش و نگهداری غلات و فرآورده های جنبی





مسئول یا دبیر همایش: دبیر اجرایی همایش: کامران دارایی
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 2538
برچسب ها: