جشنواره بین المللی خوراک ملل

دسته: میان رشته ای
یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸

[نمایشگاه]
تهران - نمایشگاه های بین المللی برج میلاد
برگزارکننده: نهادهای ذیربط

تاریخ شروع: یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - تاریخ پایان: جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۹۸

تلفن تماس با دبیرخانه: 09909263547
نمابر:
آدرس وب سایت: http://www.tiffes.ir
آدرس ایمیل:

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی کشور

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی کشور؛ جشنواره بین المللی خوراک ملل در تاریخ ۲۰ الی ۲۵ مرداد ماه ۱۳۹۸ در تهران برگزار می گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق وب سایت این رویداد اقدام به ثبت نام نمایند.

محورهای جشنواره

– نقش غذا در گردشگری و جذب توریست (آغازی بر گردشگری خوراک)
– فرهنگ سفره ومعرفی خوراک ایرانی
– خوراک، تنوع فرهنگی، همبستگی ملی
– مشترکات فرهنگی خوراک در حوزه فرهنگی ایران و کشورهای همسایه
– نقس صنایع غذایی در توسعه اقتصادی و اشتغال
– خوراک وارداتی، تهدید یا توسعه
– صنایع غذایی و برندهای وابسته
– غنی سازی فرآورده های غذایی نقش آن در سلامت
– غذاهای دارویی و غذای سالم و طب سنتی
– معرفی تحولات غذایی و روش های جدید تهیه غذا و دسردر جهان
– معرفی فن آوری های جدید طبخ و سرو غذا (استارت آپ ها و رباتهای پخت غذا، روشهای جدید سفارش گیری و تحویل غذا و. . .)
– امنیت غذایی
– صنایع بسته‌بندی و امنیت غذایی
– نقش مشاغل وابسته به صنایع غذایی در امنیت غذایی
– نقش تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی در امنیت غذایی
– نقش ارتباط بین صنعت و دانشگاه در امنیت غذایی
– نقش اقتصاد ملی در امنیت غذایی
– نقش آموزش نیروی انسانی در امنیت غذایی
– غنی‌سازی فرآورده‌های غذایی و امنیت غذایی
– فن آوری‌های نوین و امنیت غذایی



پوستر جشنواره

جشنواره بین المللی خوراک



مسئول یا دبیر همایش: دبیر جشنواره : مجید پریخواه/ دبیر علمی : سیده سوما ابراهیمی
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 886
برچسب ها: