اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران

دسته: مهندسی و تکنولوژی
جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴

[کنفرانس،همایش، سمینار]
تهران - به صورت الکترونیکی برگزار میگردد
برگزارکننده: انجمن توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین

تاریخ شروع: جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴ - تاریخ پایان: جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴

تلفن تماس با دبیرخانه: 77459523
نمابر: 77459523
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: info@asconf.ir

۱. میکروبیولوژی در صنایع غذایی

۲. بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

۳. شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی

۴. روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی

۵. روشهای نوین نگهداری مواد غذایی

۶. تکنولوژی مواد غذایی

۷. روشهای نوین پایش کیفیت مواد غذایی

۸. بهداشت و ایمنی مواد غذایی

۹. مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

۱۰. بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت

۱۱. فرآورده های غذایی ارگانیک

۱۲. ریزپوشانی(میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی

۱۳. فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی

۱۴. مدلسازی وبهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی

۱۵. بسته بندی در صنایع غذایی

۱۶. بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی

۱۷. تولید و ارزش غذایی محصولات بومی

۱۸. راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی

۱۹. نقش مدیریت در صنایع غذایی

۲۰. غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک

۲۱. بهینه سازی و بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی

۲۲. نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی

۲۳. اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه

۲۴. کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنایع غذایی( میکرو،اولترا،نانو،اسمز معکوس و…)

۲۵. استفاده از روشهای غیر حرارتی ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و…)

۲۶. میکروکپسولاسیون در صنایع غذایی

۲۷. نانوکپسولاسیون و رهایش هوشمند

۲۸. کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی

۲۹. کاربرد شبکه های عصبی و پردازش تصویر در صنایع غذایی

۳۰. سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی



با استعانت از خداوند متعال، ” اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران” با حمایت مؤثر ارگان ها، سازمان ها و مجامع علمی و دانشگاهی، توسط انجمن علمی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین برگزار خواهد شد. باتوجه به اهمیت موضوع و همچنین نقش سازنده آن در جامعه ، دبیرخانه اجرایی کنفرانس انتظار دارد این کنفرانس با مشارکت متولیان این امر که در یک طیف گسترده و مرتبط با زنجیره طراحی ، برنامه ریزی، مدیریت و اجرا اعم از مسئولین، متخصصین ، مهندسین، کارشناسان و صاحب نظران می باشد برگزار گردد. تا با ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی روز دنیا توسط این اساتید، پژوهشگران و محققین در راستای ارتقای سطح علمی با هدف افزایش توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در این حوزه و در نهایت افزایش بهره وری و نهایتا توسعه همه جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداریم.تاکنون گردهمائیهای متعددی پیرامون مسائل مختلف علوم و صنایع غذایی برگزار شده است؛ اما با توجه به اهمیت موضوع علوم و صنابع غذایی و ضرورت تبادل نظر منظم صاحب نظران این حوزه، تیم برگزارکننده با هدف ايجاد فرصتي مناسب براي تبادل اطلاعات و ارایۀ دستاوردهاي پژوهشي و علمی انديشمندان، پژوهشگران و دست‌اندرکاران حوزه های مختلف کنفرانس فوق را برگزار خواهد کرد.رویکرد انجمن علمی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در برگزاری این کنفرانس ، جلب مشارکت تمامی مراکز علمی و حرفه ایی ، تعامل با انجمن های ملی و بین المللی مرتبط و دعوت از صاحبنظران برجسته با هدف تعامل علمی از یک سو و افزایش خود باوری علمی در کشور ، تمرکز بر مسائل و چالشهای روز ، طراحی محتوای علمی و کاربردی برای مسئولین می باشد .لذا از کليۀ علاقه‌مندان و صاحب نظران دعوت مي‌شود تا با ارسال يافته‌هاي اصيل علمي و پژوهشي خود در برگزاري هر چه بهتر این کنفرانس مشارکت فعال داشته باشند



مسئول یا دبیر همایش:
امکان ارسال مقاله: بله
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 1270
برچسب ها: