اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی
دسته: سلامت و پزشکی
چهارشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۷

[کنفرانس،همایش، سمینار]
ارومیه - دانشگاه ارومیه
برگزارکننده: دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه با همکاری انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایران
تاریخ شروع: چهارشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - تاریخ پایان: پنجشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۷
تلفن تماس با دبیرخانه: 09102936501
نمابر: 04432771926
آدرس وب سایت: http://ncfh.ir/fa/
آدرس ایمیل: ncfh@urmia.ac.ir
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی کشور
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی کشور ؛ اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی در تاریخ ۱۴و ۱۵ شهریور ماه ۱۳۹۷ در دانشگاه ارومیه برگزار می گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله می توانند ازطریق وب سایت این رویداد اقدام به ثبت نام نمایند.
محورهای سمینار
- بهداشت و بازرسی گوشت
- بهداشت و صنایع شیر
- پبهداشت و فرآوری محصولات شیلاتی
- میکروب شناسی مواد غذایی
- اپیدمیولوژی بیماری های منتقله از مواد غذایی
- روش های مدرن شناسایی و آنالیز آلاینده های غذایی
- سیمای بسته بندی فعال و هوشمند در مواد غذایی
- غذا، تغذیه و سلامتیپ
- سیمای نانوفناوری و زیست فن آوری در ایمنی غذا
- استفاده از ترکیبات طبیعی در محصولات غذایی
- سم شناسی مواد غذایی
- کنترل بیولوژیک عوامل بیماری زا در مواد غذایی
- روش های نوین نگهداری مواد غذایی
- سیستم های مدیریتی در بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- تقلبات در مواد غذایی
- استانداردهای ملی و بین المللی مواد غذایی
مسئول یا دبیر همایش: دکتر مهران مرادی
امکان ارسال مقاله: بله
بازدید: 3093