بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
دسته: دستهبندی نشده
سه شنبه ۰۷ آبان ۱۳۹۲

[کنفرانس،همایش، سمینار]
شیراز - دانشكده كشاورزی - بخش علوم و صنايع غذايی
برگزارکننده: دانشگاه شیراز
تاریخ شروع: سه شنبه ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - تاریخ پایان: پنجشنبه ۰۹ آبان ۱۳۹۲
تلفن تماس با دبیرخانه: 2286110 - 0711
نمابر: 2286110 - 0711
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: 21ncfst.ir@gmail.com
روش های نوین فراوری و نگهداری موادغذایی
نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
شیمی موادغذایی و افزودنی های غذایی
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه – فضایی و نظامی
سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی
اهداف:
1.فراهم نمودن فضای علمی مناسب برای ارایه و تبادل نظر در زمینه آخرین دستاوردهای پژوهشی محققان کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی
2.ارایه یافته های علمی و ارایه آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکت های فعال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی کشور با هدف به کارگیری برای افزایش کیفیت مواد غذایی و تامین غذای سالم جامعه
3.ارایه یافته های علمی و ارایه آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکت های فعال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی کشور با هدف به کارگیری برای افزایش بهره وری و کارایی
4.جمع بندی و ارایه یافته های علمی و آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به سیاستگزاران کشور در جهت کمک به تصمیم سازی در امر تامین مطلوب و پایدارغذای جامعه
5.کمک به تعیین راهبرد و مسیر تحقیقات اساسی مورد نیاز کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی
1.فراهم نمودن فضای علمی مناسب برای ارایه و تبادل نظر در زمینه آخرین دستاوردهای پژوهشی محققان کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی
2.ارایه یافته های علمی و ارایه آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکت های فعال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی کشور با هدف به کارگیری برای افزایش کیفیت مواد غذایی و تامین غذای سالم جامعه
3.ارایه یافته های علمی و ارایه آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکت های فعال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی کشور با هدف به کارگیری برای افزایش بهره وری و کارایی
4.جمع بندی و ارایه یافته های علمی و آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به سیاستگزاران کشور در جهت کمک به تصمیم سازی در امر تامین مطلوب و پایدارغذای جامعه
5.کمک به تعیین راهبرد و مسیر تحقیقات اساسی مورد نیاز کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی

مسئول یا دبیر همایش:
امکان ارسال مقاله: بله
بازدید: 1272