جشنواره ملی کودک و انرژی ۲۰۱۱
دسته: دستهبندی نشده
شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۰

[نمایشگاه]
تهران - محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران
برگزارکننده: شرکت سینا sinatis.co
تاریخ شروع: شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۰ - تاریخ پایان: سه شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۰
تلفن تماس با دبیرخانه: 22020162 - 22055005 - 22021126 - 021
نمابر: 22054682-021
آدرس وب سایت:
آدرس ایمیل: info@kiden2011.ir
سه بخش
بخش جُنگ
بخش فضای باز -شهربازی انرژی
جشنواره روابط عمومی سازمانها، نهادها و شرکتها
جشنواره ملی کودک و انرژی در سه بخش برنامه ریزی شده است که عبارتند از : بخش جُنگ، بخش فضای باز یا شهربازی انرژی و جشنواره روابط عمومی سازمانها، نهادها و شرکتها
1. بخش جُنگ:
بخش جنگ شامل “پخش زنده برنامه های کودک صدا و سیما (برنامه رنگین کمان)” بوده که در طی آن مجریان و شخصیت های مورد علاقه کودکان سعی خواهند کرد با ایجاد محیطی پرنشاط و سرگرم کننده، محتویات و اهداف محوری جشنواره را به کودکان منتقل کنند.
2. بخش فضای باز (شهربازی انرژی):
شرکتها، نهادها و سازمانهای فعال در بخش فضای باز در محیطی شاد و مفرح و به زبانی کودکانه تلاش می کنند از طریق بازی های گروهی-فردی، مسابقات، نمایش و اموری از این قبیل ، مفاهیمی چــون ارزش انرژی و نحوه صحیح مصرف انرژی و صرفه جویی در مصرف آن را به کودکان آموزش دهند. ضمن اینکه سازمانها و موسسات شرکت کننده چنانچه فعالیتی (فرهنگی-هنری) را در گذشته در راستای فعالیت های بخش فضای باز انجام داده اند و در حال حاضر نیز توانایی ارایه آن را دارند، می توانند در اسرع وقت ، برنامه هــــای خود را جهت هماهنگی و اجرا به اطلاع امور فرهنگی دبیرخانه جشنواره کودک و انرژی برسانند. همچنین امور فرهنگی دبیرخانه برای حضور موثر فرهنگی-هنری شرکت کننده هایی که در این حیطه محصولی را آماده نکرده اند، پیشنهاد و ایدهایی را در قالب: 1. جزوه ایده های بازی و سرگرمی 2. گروه های نمایشی و 3. هدایای فرهنگی فراهم کرده است.همچنین واحد فرهنگی ســـتاد برگزاری، می تواند در صورت تمایل شرکت ها و موسسات فرهنگی که محصولاتی ر ا در زمینه انرژی عرضه کرده اند، را به سازمان های مربوطه معرفی نماید.
3. جشنواره روابط عمومی سازمانها، نهادها و شرکتها:
در این بخش شرکت ها و سازمانهای وابسته به حوزه ی انرژی به معرفی سازمان مطبوع خود و نیز ارایه محصولات فرهنگی آموزشی (از جمله کتاب، بروشور، سی دی و …) جهت آشنایی کودکان و خانواده های ایشان با ارزش انرژی و نحوه ی صرفه جویی در آن می پردازند. همچنین از جمله دیگر شرکت کنندگان در این بخش می توان به انتشارات های فعال در مقوله ی انرژی اشاره کرد، که می توانند به معرفی محصولات خود اقدام نمایند.
مسئول یا دبیر همایش: جناب آقای دکتر هاشمی
امکان ارسال مقاله: بله
بازدید: 1138